Det första inlägget...

Jaha då ska man försöka knåpa ihop det allra första inlägget i den här bloggen...det svåraste av alla.
Vad ska jag skriva om?

Planen var att starta den här bloggen som en fortsättning på min gamla matblogg som jag på något vis inte riktigt känner mig hemma med längre. Jag själv tittar in där för vissa recept ibland men det blir inte mer än så tyvärr.
I den här nya bloggen tänkte jag fortsätta med mina recept & matlagning (lakto-ovo veg), visa produkter som jag testar (älskar nya produkter inom mat & bak) men också lite privat & resor blandat med jobb.

Jag bor i en villa på ”landet” utanför Kungsbacka tillsammans med min man, 2 hundar & 2 katter. Till vardags är jag delägare i skönhetssalongen Kungsbacka Beauty Lounge som ligger i Kungsbacka innerstad och där jobbar jag som Nagelterapeut.

På min nagelinstagram lägger jag upp många av de naglar som jag bygger om dagarna och där följs jag av över 60 tusen personer och är ambassadör för två nagelmärken.

I sommar har vi planerat en road trip (vår tredje) runt om i Kalifornien och kanske även Nevada om vi hinner. Temaparker, natur & en massa god mat. På en resa där själva resan är målet.

Det skulle vara kul om du ville följa mig här och lämna gärna en liten kommentar om vad du skulle vilja se hör i bloggen. Mat, bakning, hundar, hus, salong eller nåt annat som kanske väcker ditt intresse.

Hoppas vi ses här framöver!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer