Vår kommande resa

Ventura pier


Sitter och planerar vår kommande road trip (blir vår tredje) till Kalifornien nu i sommar. Mindre än en månad tills vi åker och jag har nog aldrig gjort en resa så här oförberedd. Allt det viktiga är såklart färdigt med hund, katt & huspassare, pass, esta, biljetter, hyra av bil och några hotellnätter bokade men mer än så har det inte blivit. Det släpper väl när vi kommit dit antar jag, vart vi ska åka sen.

Hittills är detta allt som vi planerat:

Vi börjar vår resa med att landa i LA där vi har en hyrbil väntandes på flygplatsen. Sen åker vi en liten bit nedåt till Costa Mesa en ”liten” ort mellan LA och Laguna Beach. Vet inte riktigt vad det är med det stället men vi återkommer alltid dit. Egentligen finns där inte så mycket förutom under OC Fair då det livas upp rejält. Men det är ett bra ställe att landa i och acklimatisera sig i. OC Fair börjar lite in i vår resa så vi åker tillbaka dit senare är det tänkt.

Efter 2 nätter i Costa Mesa så åker vi nedåt till San Diego som är en annan av våra favoriter.

San Diego med sitt sköna surfartempo är helt annorlunda mot t ex LA. Stränderna, hamnen och själva atmosfären är det som lockar. Man blir verkligen lugn i själen där. Vår första dag i San Diego så är det faktiskt vår 10-åriga bröllopsdag! Så vi får väl se vad vi planerar för den dagen men tre nätter har vi planerat in i San Diego men man vet ju aldrig om det blir fler. Efter det bär det av norrut men vart? Ja vi får väl se...

Hoppas att ni ska tycka att det blir intressant att följa med oss till Kalifornien i sommar! Har du varit där och har nåt tips på nåt vi inte får missa? Tipsa gärna i kommentarerna.

Bilderna i inlägget är från våra tidigare resor 2011 & 2013.


Palm Springs

  • Resor

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh vad härligt! Jag har aldrig varit där 😊
nouw.com/evelinarou
joannasrecept
joannasrecept,
Ja det är verkligen fantastiskt! Längtar! Rekommenderar dig verkligen en sån resa. Finns så mycket att se. Men man behöver ju lite tid där så minst 3 veckor. ☺️ Du kanske får lite inspirationav min resa i sommar.
nouw.com/joannasrecept